Akcija!

Sulankstomas Maniežas / Vaikiškas Maniežas 150x180cm

Prekės kodas: 2882

Original price was: €259.99.Current price is: €179.99. su PVM

-31%

Per pastarąsias 30 dienų parduota: 4

Didmenos kainos nuo 50vnt. teiraukitės El. paštu

Sulankstomas Maniežas Kūdikiams: Užtikrinkite savo mažylio saugumą ir komfortą su šiuo praktišku ir lengvai sulankstomu maniežu. Idealus tiek namams, tiek kelionėms, šis maniežas pasižymi greitu montavimu, kompaktišku dizainu ir yra komplektuojamas su patogiu kelioniniu krepšiu. Pagamintas iš patvarios medžiagos, jis suteikia erdvę žaidimams ir užtikrina maksimalų vaiko apsaugojimą. Apsipirkite dabar!
Siuntimas tik per kurjeri ! Atsiėmimas Kaune 0,00 EUR

Turime

Į Krepšelį

Nešiojamas Sulankstomas Maniežas
Sulankstomas Maniežas / Vaikiškas Maniežas 150x180cm 259.99 Original price was: €259.99.179.99Current price is: €179.99. su PVM

Nemokamas pristatymas į  PAŠTOMATUS! visoje Lietuvoje apsipirkus už €30 ar daugiau!*

  • Greitas, saugus ir patogus atsiskaitymas
  • Užsisakius prekes iki 22:00 valandos išsiųsime tą pačią dieną
  • Turite klausymų? Susisiekite su mumis!
Saugus atsiskaitymo garantas

Sulankstomas Vaikiškas Maniežas – Saugumas ir Pramogos Jūsų Mažyliui

Greitas Montavimas ir Patogus Laikymas

Mūsų sulankstomas vaikiškas maniežas yra sukurtas patogiam ir greitam montavimui. Naudojant inovatyvią „pop-open“ sistemą, maniežą galite paruošti naudojimui vos per kelias minutes (2 minutes). Tai puikus sprendimas tėvams, siekiantiems užtikrinti savo kūdikio saugumą be jokio vargo.

H3: Kompaktiškumas ir Nešiojamumas

Maniežas lengvai sulankstomas į kompaktišką formą, todėl jį patogu transportuoti ir saugoti. Komplekte esantis kelioninis krepšys suteikia galimybę maniežą lengvai nešiotis bet kur – nuo parko iki paplūdimio. Šis produktas idealiai tinka aktyviems tėvams, norintiems užtikrinti kūdikio saugumą bet kokiomis aplinkybėmis.

Aukštos Kokybės 300D Oksfordo Audinys

Patvarumas ir Ilgaamžiškumas

Maniežas pagamintas iš 300D Oksfordo audinio, kuris išsiskiria savo tvirtumu ir aukšta kokybe. Šis audinys yra atsparus dėvėjimuisi ir mechaniniams pažeidimams, todėl puikiai tinka aktyviems vaikams. Storas 300D audinys ne tik užtikrina vaiko komfortą, bet ir išlaiko savo formą net po ilgo naudojimo, išsaugodamas estetinę išvaizdą.

Lengvas ir Kvėpuojantis

Nepaisant savo tvirtumo, 300D Oksfordo audinys yra lengvas ir kvėpuojantis, leidžiantis orui cirkuliuoti ir išlaikant kūdikį vėsiu bei patogiu žaidimo metu. Tai užtikrina maksimalų komfortą, todėl jūsų mažylis gali smagiai leisti laiką saugioje ir jaukioje aplinkoje.

Lengva Priežiūra

Praktiškas sprendimas užimtiems tėvams – maniežo audinys gali būti plaunamas skalbimo mašinoje 30°C temperatūroje, taip užtikrinant, kad maniežas visada būtų švarus ir higieniškas. Šis audinys neblunka ir išlieka atsparus net po daugelio skalbimų, suteikiant ilgaamžiškumą ir patikimumą.

Unikalios Funkcijos ir Privalumai

360° Vaizdo Matomumas

Maniežas yra sukurtas su kvėpuojančiu ir permatomu tinkleliu iš visų keturių pusių, todėl galite stebėti kūdikį iš bet kurios pusės, o kūdikis gali matyti jus. Tai užtikrina didesnį saugumo jausmą. Be to, išorinis užtrauktukas su varteliais leidžia patogiai pasiekti vaiką bet kuriuo metu.

Erdvės Laisvė Mažiesiems

Šis erdvus maniežas kūdikiams paverčia jį saugia žaidimų aikštele. Jūsų vaikas gali tyrinėti aplinką ir judėti savarankiškai, o jūs turėsite laiko pasirūpinti namų ruošos darbais, nesibaimindami dėl kūdikio saugumo.

Techninės Charakteristikos

  • Išmatavimai: 1,5 m x 1,8 m, aukštis 68 cm.
  • Medžiaga: POM, PP, nerūdijantis plienas, 300D Oksfordo audinys – patvarus, lengvas, ir kvėpuojantis audinys, užtikrinantis ilgaamžiškumą.
  • Kelioninis krepšys: Patogiam nešiojimui ir saugojimui.

Maksimalus Patogumas Tėvams

Sulankstomas ir nešiojamas maniežas – idealus sprendimas tiek vidaus, tiek lauko sąlygoms. Šis maniežas suteikia laisvę tėvams, leidžiant kūdikiui smagiai ir saugiai leisti laiką. Tai puiki investicija į jūsų mažylio saugumą ir jūsų patogumą.

Atspalvis realybėje gali šiek tiek skirtis.

Video:

Papildoma informacija

Svoris 10.5 kg
Išmatavimai 29 × 29 × 70 cm
Prekės aukštis

68 cm.

Prekės ilgis

180

Prekės plotis

150 cm.

Medžiaga

Nerūdijantis plienas + Melange 300D poliesterio audinys + polipropilenas

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Sulankstomas Maniežas / Vaikiškas Maniežas 150x180cm”